Hoppa till innehåll

Gin Rummy Plus Android app

Om du vill bli riktigt bra på Gin Rummy kan du passa på att ladda ner Gin Rummy Plus Android app till din telefon. Det är helt kostnadsfritt och laddas ner i play store. Det kan liknas vid en community där du kan möta miljontals spelare från hela världen. Alltså kan du spela dygnet runt. Perfekt tidsfördriv när du sitter på ett tåg eller väntar på ett flyg på flygplatsen.

Gin Rummy Plus Android app

Så funkar Gin Rummy Plus Android app

När du har laddat ner appen skapar du bara ett konto och kan sedan spela hur många partier av Ginrummy som du önskar. Det är väldigt smidigt.

Det är inte alltid du kan spela med en annan person live i vardagen. Då har du istället möjlighet att spela mot andra i appen. Det ger dig möjlighet att bli en bättre spelare.

När du väljer ett nytt spel kommer appen slumpa fram en motståndare till dig direkt. Du kan även spela mot vänner och familj om du hellre föredrar det.

Massa extra funktioner

I appen finns även flera extrafunktioner som du kan köpa till om du vill. Det är dock något som är helt frivilligt. Själva appen är alltså gratis att ladda ner.

Gin rummy är ett väldigt spännande och utmanande kortspel som sätter dina färdigheter på prov. Via appen kan du möta en vän som är i ett annat land eller bara en random motståndare. Det är en perfekt chans att träna och bli bättre på detta svåra men roliga spel.