Hoppa till innehåll

Gin rummy omgångar

Spelar rummy

När man spelar gin är spelet uppdelat i olika gin rummy omgångar. Det är alltså efter alla dessa är slutförda som man får en total vinnare. Det vanligaste är att man spelar 15 omgångar. Dock kan det ta väldigt lång tid. Om du inte har så gott om tid kan du därför korta ner spelet till sju omgångar. Varje omgång ska du få en speciell kombo för att vinna totalen.

Så funkar gin rummy omgångar

Om du bara ska köra gin rummy 7 omgångar får du och din motståndare välja ut sju kombinationer av de handräkningar som ska nås. Ni kan till exempel ta de sju första.

Några av de kombinationer som ska nås är två tretal, tre tretal och två stegar på fyra kort. Detta kan ni självfallet ha uppskrivet så ni slipper komma ihåg det i huvudet.

När du har spelat gin några gånger kommer du bli mer och mer bekant med dessa kombinationer. Det handlar om att bli lite varm i kläderna med andra ord.

Bli en expert på gin rummy

Detta är spel som bygger på både skicklighet och tur. För att bli duktig måste du träna så mycket som möjligt. Som tur är finns det flera appar att ladda ner.

För att kunna spela gin rummy måste man som bekant vara två spelare. Då är det perfekt att du kan spela gratis på nätet och slumpvis få en motståndare. Du kan alltså spela så snart du har en ledig stund. Då kan du också träna upp dina färdigheter.

De senaste inläggen

Innehåll